tiistai 1. kesäkuuta 2010

Hakuutukset nro 77.-81

Vaihtelevalla menestyksellä on hakuutuksen sujuneet. Tai siis ongelmana edelleen keskilinjatyöskentely, muuten koira pelittää hienosti. Eli nyt opetan koiran tulemaan "käteen" keskilinjalla ja vasta sitten homma etenee. Torstaina otin 11 maalimiestä eli näytettiin 11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 ja sitten ylileikkauksin koko rata, meni hyvin!

Lauantaina hakuiltiin Raisiossa ja alue oli melko haastava. Otin samoin kuin torstaina ja hienosti meni. Toisella kiekalla otin ensin tyhjän ja sitten ylileikkauksella maalimiehen => hyvin. Sitten kolmoselle pysähtyi, kun lähetin huonosta kohdasta... Sitten otin neloselle tyhjän ja vitonen oli puolipakeneva. Ei oikein toiminut. Eli ei ole vielä tyhjien aika!! Ja jos onkin niin vasta yhden tyhjän :=) Mutta Kurt palkittui hyvin maalimiehillä ja eteni hienosti kalliolla!

Sunnuntaina otin maalimiehet valmiina ja nyt pysähteli lähetysten jälkeen muutaman kerran ja katseli vähän silmillään. Eli nyt näyttäytyvät vallan pois ainakin vähäksi aikaa! Mutta muuten hyvin. Iltapäivällä yritin ottaa haltuun keskilinjalla, mutta ei oikein toimi. Tätä täytyy nyt pähkäillä, jotta homma alkaa toimia!

Mutta kivoja ihmisiä oli Turussa leireilemässä ja Kurt sai jälleen hyviä kokemuksia vieraista maalimiehistä ja maastoista. Kiitos osallisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti