perjantai 29. lokakuuta 2010

Tokottelut med Piia ja Heli!

Ensin treenattiin Piian kanssa ja sain jälleen ihan supervinkkejä!! Kiitos jälleen Piia. Kurt otti seuraamista, joka mallikasta, nyt vaan täytyy treenata käännökset kuntoon. Mielentila on super! Jäävät sujuivat hyvin. Tunnari otettiin ensimmäisen kera liikkurin ja vau olihan se nenä mukana!! Ruutu lätkällä ja ilman, hyvin. Luoksetulossa ja noudossa pakenin itse ja otin kuitenkin eteen normaalisti, toimi superisti!!!! Tätä jatketaan. Sivulletulossa täytyy vaav raaasti jättää palkkaamatta huonot, mutta se on mulle niin kovin vaikeaa...:)
Rupsu teki kaikki liikkeet ja hienosti meni ruutu, ohjattu, kaket, tunari, hyppynouto. Luoksetulon pysähdykset kohtalaiset, pitäisi vaan muistaa lopettaa liike kesken jos huonot stopit! Seuraamista tulee parantaa ja uudessa idarissa tulee vahvistaa pään asentoa. Hyvät treenit kaikkineensa!

Lenkin jälkeen pitkästä aikaa Helin kanssa tokottelemaan! Oli mukavaa!! Kurt teki luoksetuloa ja noutoa, ruutua, jääviä joissa seisominen oli vähän hukassa. Kaket pelitti hienosti, siis istu- maahanvaihdokset. Hyvät treenit nämäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti