tiistai 21. joulukuuta 2010

Tokotukset vkot 49.-50.

Kurt-san: Nyt on treenattu edelleen luoksetuloa ja noutoa, pääpainona eteentulo ja sivullesiirtyminen. Nyt nämä alkavat olla kunnossa. Seuraamisessa on mielentila hyvä, tosin toisinaan on omassa pihassa hieman liian kiihkeä. Tähän täytyy puuttua eli laskea intoa, ettei tapahdu ylikuumenemista...Kakeissa on edistymistä tapahtunut myöskin! Ne ovat oikeastaan aikas kivat. Tunarissa on edetty siihen, että liikkurin haju on muissa kapuloissa ja tämä on tehnyt pientä epävarmuutta. Mutta tällä hetkellä on tainut oppia tämänkin. Jääviä ollaan myös hiottu ja ehkäpä ne nyt alkavat olla hieman varmempia. Ryhmäpaikallaolot toimivat myös mallikkaasti, tosin vieraiden koirien kera. Mutta mielentila on oikea, tästä on hyvä jatkaa!

Rupsu: Robban on ollut täynnä intoa :=) Treenin alla erityisesti seuraaminen, eli edelleen paikkaa pitäisi saada taaemmas... taitaa olla ikuinen projekti... Muut liikkeet sujuvat tosi kivasti!

Maneesilla pidettiin kisamaiset treenit ja ne todellakin olivat ihan kisamaisen tuntuiset. Otin Kurt-sanille alon ilman palkkaa ja ilman paikallamakuuta (liian kylmä). Meni todella kivasti! Ei tunnu välittävän palkkaamattomuudesta, tosin en saisi itse taputella liikkeiden välissä, kun Kurt ei siitä palkitu, päinvastoin... Perusasentoihin meni liikkurin käskytyksestä, eli tätä pitää harjoitella. Mutta kaikkinensa olen tyytyväinen, kiitos osalliset! Rupsu oli ihana itsensä, otin luoksetulon, ruudun, ohjatun, hyppynoudo, tunnarin ja kaket. Hyvin!!!

Muuten treenausta on vähän haitannut ahkera joulusiivous, eli koissuilla on ollut vähän taukoa, mutta joululomalla treenataan jälleen ahkerasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti