maanantai 30. huhtikuuta 2012

Metsäkausi korkattu!

Puolen vuoden tauon jälkeen jälkikausi avattu, ja koira toimiii niin kuin taukoa ei olisi ollutkaan :) Tämän kauden tavoitteena olisi valioituminen jäljeltä + osallistuminen PK-SM-kisoihin jäljeltä! Olisi kyllä superihkua jos liian monen vuoden jälkeen pääsisi oikeasti osallistumaan kyseisiin kisoihin!! Toivotaan, että Nahkuli pysyy terveenä!!

Jäljen suhteen täytyy treenata kaikkea haasteellista, että syksyllä oltaisiin SM-kunnossa... Takajäljen poistaminen olisi ensimmäisenä listalla, helpommin sanottu kuin tehty...

Haussa tavoitteena on saada 2 ykköstulosta tältä kaudelta ja ehkä osallistua PM-kisoihin hausta, mene ja tiedä... Mutta nyt on 200. hakutreeni takana ja kyllä: nahkuli osaa :)

PK-tottiksessa täytyy vain huolehtia siitä, että mielentila pysyy sopivana. Mutta kivasti liikkeet on muistissa syksyltä.

Esineruudussa vahvistan suoraan ruudussa menoa!

Mutta siis niin IHANAA on kun saa tehdä maastojuttuja :) Me like a lot!!

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva kuulla vinkkejä takajäljen poistoon. Tuntuu olevan ihan arpaonnea käännytäänkö oikeaan suuntaan vai takajäljelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat fiilikset täällä kanssa. Tällä hetkellä päätin etten murehdi asiaa, sillä muuten janat ovat todella hyvät. Eli ehkä se sitten kokemuksen kautta alkaa sujua... toivottavasti ;)

      Poista