sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kurt korkkasi EVL:n 1-tuloksella totta kai :)

11.11.2012 käytiin aloittamassa meidän EVL-ura, 291,5 pistettä, tuomarina Marja Ala-Nikkola. Ahkerasti onkin tässä loppusyksy treenattu ja kivasti ollaan saatu asioita etenemään.

Meidän pitkäaikaiset murheenkryynit eli luoksari ja kaket sujuivat kympin arvoisesti! Avain onneen on ollut se, että olen hyväksynyt näiden liikkeiden suhteen sen, että niistä ei ehkä tule maailman parhaita ja kas kummaa kun ohjaajan ahdistus poistui niin liikkeet alkoivat sujua! Toki samalla olen myös keksinyt miten tälle koiralle kannattaa näitä liikkeitä työstää. Myöskin paikallaolot olivat kympin arvoiset! Näissä Kurt on ollut vähän epävarma ja tämä on näkynyt lonkalta toiselle kääntymisenä ja tassujen liikutteluna istumisessa. Nyt kun ollaan saatu säännöllisesti ryhmäpaikallaoloja ja olen pysynyt lähellä tukena niin liikkeisin on tullut lisää varmuutta! On tämä vaan kivaa :) Myöskin ruutu oli kymppi. Mutta kaikki pistemenetykset menivät meille ns. varmoista liikkeistä. Noudoissa oli hieman kapulan kääntelyä, jota innokkuus tuo mukanaa... Tätä täytyy nyt alkaa työstämään! Seuraamisessa perusasennot ja askeleet vaativat myös hiomista + zeta!!

Mutta tästä on hyvä jatkaa kohti niitä kolmea kirjainta T V A :) Kiitos Piia treeniavusta ja -aivoista! Ja kiitos teille kaikille treenikavereille joidan kanssa treenaillaan yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti