lauantai 13. syyskuuta 2014

Katastrofaaliset SM-kisat 2014...

Kurt kisaili kesällä PK-SM-kisoissa, toiveena oli mitalisija, mutta toisin kävi!
SM:ssä tapahtui paljon kaikkea odottamatonta. Viikonloppu oli todellista tunteiden vuoristorataa… Tottelevaisuusosio suoritettiin perjantai-iltana. Kurt suoritti kelpo suoritusta esteille asti. Mutta sitten Kurt hyppäsi päin estettä, joka kaatui ja tämän jälkeen Kurt kiersi A-esteen mennen tullen, pisteitä 66 pistettä… Tuomari kuitenkin teki virheen kun ei vaatinut meitä suorittamaan hyppyestettä uudestaan, sillä Kurt suoritti noudon kuitenkin moitteettomasti eli paluuhyppyä ei voitu arvostella. Ilmoitin tästä ylituomarille ja tuomarivirhe luetaan aina kilpailijan eduksi ja meidän tottelevaisuuspisteisiin lisättiin la-iltana 11 pistettä.
Päätin kuitenkin jatkaa maastoihin, sillä olimme Tavesin joukkueessa ja kaikki pisteet ovat tärkeitä joukkueelle!! Maastot sujuivat vaihtelevasti. Jäljellä jana oli hieno, mutta yksi keppi jäi. Pudotetusta täydet. Tarkkuusruudusta nolla, kaikki koirakot olivat samassa tarkkuusruudussa ja me viimeisenä… Kolme viimeistä koiraa ei nostanut esinettä, esine oli työnnetty sammaleen väliin siten että koko esinettä ei näkynyt lainkaan, kaivoin sen sieltä esiin kun viimeisenä koirakkona saimme nostaa esineen vaikka aika oli jo loppunut… No, koira reagoi tuossa paikassa, mutta ei nostanut esinettä, emme kyllä ole tällaista treenannutkaan kun sääntökirja sanoo että esine saa olla kevyesti peitetty…
Sunnuntaina jälleen kohti Hyvinkäätä ja päivä alkoi hakusuorituksella, josta hienosti täydet pisteet. Esineruudusta kolme esinettä olisi riittänyt pronssiin, mutta kaksihan sieltä sitten nousi. Sijoitus 4. kaiken epäonnen jälkeen sijoitus oli kuitenkin hieno asia, ehkä ensi vuonna sitten paremmalla onnella ja nyt ainakin tietää mitä treenataan :)


Tavesin joukkue vm. 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti