torstai 26. helmikuuta 2015

Tavoitteet tälle vuodelle!

Tuli tässä pohdittua hieman tavoitteita tälle kaudelle kun tuo kevätkin jo aivan liian nopeasti tuntuu tänäkin vuonna tulevan... Olisi ollut niin ihana, jos olisi saanut nauttia kunnon talvesta vähän pidempään...



Kurtin kanssa osallistutaan toivottavasti PK-SM:iin, lajina todennäköisesti EK, josko tänä vuonna olisi onni myötä meilläkin isoissa kisoissa :) Tämän lisäksi varmaan osallistutaan ehkä rotumestiksiin ja piirinmestaruuskilpailuihin PK:sta. Toko-SM:iin meidän tulokset eivät varmaankaan riitä, joten se tapahtuma menee tdn talkoopuuhissa. FH-jäljen treenaamista voisi myös jatkaa Kurtin kanssa, josko jonain päivänä pääsisin elämäni ensimmäisiin FH-kokeisiin. Rally-Tokossa kisataan syksyllä voittajassa ja sitten toivottavasti mestarissakin.

Stikkanin kanssa hiljaa hyvä tulee-teemalla jatketaan :) Käyttöohjeet tuntuvat pikkuhiljaa avautuvan ja eiköhän me päästä kisakentille tänä vuonna. BH ainakin PK-puolelta ja ehkä haun kisauran korkkaus syksyllä, jännää!! Tokossa ajattelin säästää alemmat luokatkin uusien sääntöjen aikaan, niin saisi itsekin treenata ja kisata kaikki luokat uusien sääntöjen mukaisesti. On sitten helpompi kouluttaa muitakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti