tiistai 17. lokakuuta 2017

Reilun kuukauden saldo JK1, JK2, HK3, taitava Stikkan!

Tämän vuoden PK-kisakausi oli lyhyt, mutta onneksi varsin tuloksekas :)

10.9. korkkasimme jälkikoeuran IPO-klubin kokeessa, saldona 284 pistettä, ykköstulos ja JK1. Suuri kiitos kuuluu jälkikoutsillemme Minna Tirkkoselle!!


1.10. osallistuimme ensimmäiseen kuninkuusluokan hakukokeeseen ja saimme HK3 sekä ykköstuloksen. Valiokello alkoi tikittämään! Nyt voi rauhassa treenata ja hienosäätää maasto-osuuksia ensi kautta varten. Kiitos treenikaverit sekä kaikki koulutettavat, jotka olette olleet Stikkanille tärkeinä vieraina maalimiehinä!


15.10. oli vuorossa JK2. Tämä oli oikea työvoitto, sillä vettä oli satanut harvase päivä ja tottista ei juurikaan oltu treenattu edellisen kokeen jälkeen. Ja Stikkan kun ei arvosta litimärkää nurmikkoa, niin tottelevaisuus meni hieman alta riman. Mutta kuitenkin hyvällä kakkostuloksella koulutustunnus ja ensi kaudella jäljen kuninkuusluokkaan mars :)Tähän päättyi meidän PK-kisakausi. Nyt keskitytään tokoon sekä rallatteluun! Ensi keväänä aloitetaan PK-tottiksen kunnollinen treenaus tavoitteena valioituminen ja ehkä SM-kisatkin, aika näyttäköön!!
Kuva: Erkki Lampen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti