torstai 9. marraskuuta 2017

NATUREPLUS+ tuoteperhe sekä BONUSKORTTI EUKANUBALTA!

Koirani ovat syöneet vuodesta 1997 Eukanuban laadukkaita koiranruokia. 2000-luvun alusta saakka olen saanut kunnian edustaa Eukanubaa kisa- ja harrastuskentillä ambassadorina. Suosittelen edelleen lämpimästi kokeilemaan toimivia Eukanuba koiranruokia, jotka ovat sopineet omille koirilleni erinomaisesti ja ovat olleet osaltaan mahdollistamassa aktiivisen ja menestyksekkään harrastus- sekä kilpailu-uran bordercollieilleni! 

Eukanubasta lyhyesti:
Uutuutena Eukanuballa on tuoteperheessään Natureplus+ sarja, joka on viljaton ja luononmukainen vaihtoehto koirien ruokintaan. Tässä lisätietoja Natureplus Itse aion myös kokeilla tätä uutta sarjaa! Tällä hetkellä Kurt syö Eukanuban senioriruokaa ja Stikkan popsii salmon&rice-ruokaa.

Eukanuballa on uutuutena bonuskorttijärjestelmä. Rekisteröitymällä järjestelmään saat joka viidennen ostoksen kokonaan ilmaiseksi! Lisäämällä rekrytointikoodikohtaan suosittelukoodini KNXFW saat 5 euron rekisteröitymisedun lisäksi vielä 10 euroa bonusrahaa etujärjestelmään! Tarkista jälleenmyyjälistalta mukana olevat myymälät!  Suosittelen lämpimästä kokeilemaan luotettavia sekä toimivia Eukanuban koiranruokia!

Eukanuba on yksi vanhimmista ja eniten tutkituista koiranruokamerkeistä! Ruoka on tasalaatuista ja luetettavaa, esimerkiksi Suomessa monet rekikoiraurheilijat ja -yrittäjät syöttävät koirillensa Eukanubaa juuri tasalaatuisuuden ja toimivuuden takia! Kaikki ruuassa käytettävät raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi kelpaavaa, tarkkaan tutkittua, joka voidaan jäljittää alkulähteelle. Raaka-aineina pyritään käyttämään pääasiallisesti lähiraaka-aineita. Ruuissa on runsaasti terveysvaikutuksia lisääviä ainesosia, kuten prebioottiset kuidut sekä hammaskiveä tutkitusti vähentävä DentalCare-systeemi. Haitalliseksi todettuja lisäaineita ei käytetä. 


Tässä linkki järjestelmään:  www.bonuskortti.com 


Kuvahaun tulos haulle eukanuba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti