lauantai 15. syyskuuta 2018

Minun neljäs tottelevaisuusvalio!

Stikkan valioitui tokosta 29.4.2018. Pisteitä kertyi hiuksen hienosti 264,5, nollattiin tunnari...

Kisasimme kaikki luokat uusien koeohjeiden mukaisesti. Tämä oli hyvää oppia liikkurille sekä kouluttajalle :)

 

Stikkan on neljäs tottelevaisuusvalioni. Jokainen valioni on opettanut minulle niin paljon ja vielä niin erilaisia asioita!
<3 p="">
Zorro oli helppo ja käteen sopiva. Ei tarvinnut kouluttaa muuta kuin liikkeet. Into ja häiriöiden sieto tuli aivan ilmaiseksi. Mutta Zorro olikin legenda jo eläessään ja onneksi sain kokea kaikki ne huimat kokemukset Zorron kanssa.  Zorro kasvatti minun itsetuntoani ja näytti, että menestyminen on mahdollista, kiitos Zorro! Zorro teki kaiken täysillä, voimalla sekä näyttävyydellä!
<3 p="">
Robban oli erittäin pehmeä koira, joka ei kestänyt edes tietoa siitä, että teki mahdollisesti jotain väärin. Robbanin kanssa opettelin positiivista kouluttamista ns. naksutinkoulutusta. Robban ei koskaan kiehunut yli, vaan suoritti temput aina niin hyvin ja iloisesti kuin vaan osasi. Robban opetti hurjasti ohjaajan mielentilanhallintaa .
<3 p="">
Kurt the työmyyrä. Kurt on hyvin varautunut vieraita ihmisiä sekä koiria kohtaan. Opin positiivisten mielleyhtymien voiman sekä ennakoimisen taidon. Onneksi Kurtille ei koskaan kokeissa eikä juuri treeneissäkään sattunut mitään ikävää toisten koirien tai ihmisten kautta, tämän jälkeen me ei oltaisi varmaan koskaan kilpailtu. Kurt on antanut paljon ilmaiseksi, koska koko Kurtin elämä olen minä ja yhdessätekeminen. 
<3 p="">
Stikkan mr Jekyll and the Hyde. "Viitsiessään" ja pystyessään tekee näyttävää settiä... Koira, joka on opettanut, että ympäristö voi kiehtoa sekä vahvistaa kummasti.... Mitä olen oppinut, älä anna väärien asioiden vahvistua!! Stikkan ei anna mitään ilmaiseksi, asiat mistä on motivoitunut tekee hienosti, mutta jos ei kiinnosta niin ei tee juuri mitään...  On pakko "vaatia" useita asioita, jotta homma sujuu. Tässä olen oppinut miten voi mahdollisimman positiivisesti tehdä vaatimisen. Olen oppinut myös paljon vireensäätelystä sekä ääntelyn hillitsemisestä.

Mutta kiitollinen olen jokaisesta edellämainitusta ja jokainen on ja ollut omalla tavallaan ainutlaatuinen sekä tärkeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti