perjantai 14. elokuuta 2009

Todellinen treenipäivä!

Treenattiin ihan urakalla Koivumäessä. Aloitettiin tottiksella. Rubert otti seuraamista, jossa on kyllä intoa edelleen vähän liikaa... Idarin seisominen onnistui tällä kertaa hyvin. Luoksetulo otettiin kisamaisena, todella hieno. Ruudussa meni ihan keskelle, tästä palkka. Ohjatussa palkka palautusvauhdista, hyvin. Hyppynouto, hieno. Kakeissa nousi hyvin seisomaan ja tästä istumisessa tuli inasen eteen. Tunarissa toi väärän, mutta uusinnassa tuli oikea, mistä johtui, en tiedä.

Kurt otti hyppyä, hyvin. Luoksetulo oli hieno. Nouto täytyy jättää tauolle, kun raukalla ei ole oikein hampaita kunnon otteeseen :) Eteen tulee hienosti, ilman apuja! Kyllä se oppii nopsasti! Lopuksi muutama maahanmeno tarjoten, ok.

Hakuutuksessa mentiin vähän eteenpäin eli lähetin pennen ilman mitään apuja ensimmäiselle ja toiselle. Eka meni hienosti, toisella meni 40 metriä hyvin, mutta sitten loppui usko kesken ja kääntyi mun tykö, otin muutaman askeleen eteenpäin ja Kurt-San jatkoi matkaa maalimiehelle. Kolmoselta haettiin haju, ok. Hyvin meni!!

Lopuksi vielä jälki Koivumäen kentälle ja olipas vaikea pohja. Mutta intoa oli nyt enemmän eli koiranmakkara ja nälkä toimivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti