lauantai 1. elokuuta 2009

Torstain ja perjantain touhut (jälki 30. ja 31.)

Torstaina ajettiin pitkä jälki, noin 250 askelta. Välillä oli namittomia kärkiä ja kantoja. Meni jälleen erittäin hyvin. Lopuksi jälleen palloleikkiä. Olen edelleen tehnyt jäljet myötätuuleen tai sivutuuleen. Kohta voisi kokeilla vastatuuleenkin ajamista.

Robban otti luoksetuloa osissa, seuraamista sekä idarin kulmia, ok.

Käytiin Piian ja porotuksen kanssa lenkillä, kivaa oli, kiitos Piia seurasta!

Iltapäivällä hakutreeneihin. Oltiin Koivumäessä ja Kurt-san otti 3 maalimiestä mielikuvilla, hyvin meni, eteni suoraan kuin juna :)

Illalla vielä Kurt-sanin kanssa kotipihatottistelua. Teemana sivulletuloa, käännökset paikalla ja peruutus. Hienosti sujuivat nämä. Penne osaa todellakin peruuttaa!

Perjantain aamuna 200 askeleen jälki ja Piia oli mukana katsomassa, miten sujuu. Ja sujuuhan se mallikkasti :)

Illalla oltiin kaatosadetottistreeneissä, onko järkee vai ei ? Kaikki koirulit suoriutuivat erinomaisesti kuitenkin sateesta huolimatta. Robban teki kahdessa sessiossa. Aloitettiin kakeilla ja nämä erinomaisesti. Tunarissa epävarmuutta ja maistelua. Ohjattu hienosti. Sitten lopuksi uudestaan tunari ja ei parannusta edelliseen.

Toinen sessio aloitettiin tunarilla ja nyt nurmikon sijasta hiekalla, toi ekalla väärän ja sitten oikean. Eli nyt jos tekee ensimmäisen huonosti, niin ei kannata jäädä hinkuttamaan tunaria, sillä ei se siitä parane. Jotenkin tuo liittyy Rupsun mielentilaa, eli kun on hyvä mielentila tekee tosi hienosta ja jos huono mielentila, niin silloin menee tunari huonosta. Tämä on vähän haastavaa, kun en tiedä mistä fiilikset johtuvat... Ruutu meni kanssa ihan metsää... oli paljon merkkejä ja Robban oli aivan pihalla, yritti kuitenkin kovasti löytää ruudun ja löytyihän se sitten lopulta :) Tätä sitten vähän helpotettiin. Idarissa kulmien vahvistus, hyvin. Lopuksi seuraamista, jossa teemana hidas käynti. Tässä täytyy ottaa paljon käännöksiä, että takapäänkäyttö vahvistuu.

Kurt aloitti luoksetulolla hetsaten, ok. Sitten sivulletuloja, askelia ja peruutusta, hyvin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti