maanantai 14. syyskuuta 2009

Jäljestelyä ja muutakin!

Viikonloppuna jäljestettiin kolme kertaa. Eka meni totaali pieleen, kun varikset putsasivat jäljen... ei siitä sitten enempää. Lauantaina tein Outin jäljenlopputreenejä eli hämyjä. Näitä kolme kpl. Hyvin pysähtyi, kun jälki lopppui. Sunnuntaina normaalijälki yhdellä kulmalla, tosi hyvin!

Perjantaina pikku tottistelut koissujen kanssa myös. Robban otti seuraamista ja idaria. Hyvin. Kurt-san otti perussettiä edelleen eli sivulletuloa, seuraamista sekä noutoa. Nyt kapulan pito ja kanto onnistuu hyvin!

Lauantaina kenraalit ja huah, mä vihaan kenraaleita :) Rupsun seuraaminen vähän levotonta ja idarissa meni maahan seisomisessa??? Ruutuun sivusta sisään. Ohjattu ok, tosin kapula tippui luovutuksessa, tätä tulee treenata. Hyppynouto hieno, tunari myös!! Kakeissa ensin jumitus, sitten uudestaan ja hyvin! Luoksetulon otin ketjuttaen.
Kurt otti perussettiä ja oli hieno!

Sunnuntaina hakuiltiin ja hienosti Kurt leikki, oli innoissaan! Näin siis jatketaan! Tottistelussa otin perussettiä ja hyvin meni. Robban otti seuraamista, joka kohtuullista. Idari hyvä. Ohjatussa sekoilua, ei nähnyt kapuloita. Ruutu hieno. Kaket ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti