maanantai 7. syyskuuta 2009

Viikonloput puuhastelut!

Perjantaina Kurt jälleen jäljesti ja nyt meni kaksi kulmaa hyvin ja kaksi huonosti. Nyt täytyy helpottaa ja tehdä vain yksi kulma jälkeä kohden ja tämä aluksi aina samaan tuuleen ja suuntaan. Sitten vasta useampia kulmia, mutta tulihan kokeiltua... Mutta nyt oli todella hyvässä vireessä!

Tottisteltiin Helin kanssa. Rupsu otti kaikki liikkeet paikallaoloja lukuunottamatta, meni hyvin! Kurt hinkutti noutoa ja tein jälleen liian kauan... mutta kehitystä silti nähtävissä.

Lauantaina jälki Niihamassa ennen Pekka Korrin tottelevaisuuspäivää, jäljellä yksi kulma ja nyt meni hyvin! Pekan luento ja koulutuspäivä oli erittäin antoisa! Nyt vain ohjelmatreeneihin tempputreenien lisäksi :) Kurt otti lopuksi vähän perusasentoa lelulla, hyvin. Namilla noutoa, ihan ok. Ei välittänyt ihmisistä ympärillä mitään. Robban otti lopuksi kaket, hyvin. Nyt on hyvä fiilis! Sitten tunari, ok. Lopuksi merkkiä ja piilonkierrolla luoksetulon eri osia, hyvin.

Illalla treenasin vielä lelulla vähän sivulletuloa, seuraamista ja noutoa. Hillitysti tosin, onhan Kurt saikulla edelleen. Mutta nyt oli tosi hyvä ilme ja intensiteetti! Eli motivaatio kuntoon! Ja repimisleikillä sen saa!

Sunnuntaina Kurt oli turistikoirana vinttikoiraradan koiranäyttelyssä kun olin talkoilemassa liikenteenohjaajana. Hyvä kokemus oli ja hienosti keskittyi seuraamiseen kaikissa suurissa häiriöissä, sekä lelulla että namilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti