torstai 25. marraskuuta 2010

Hakuilut 123. ja 124.

Koivumäessä otin 250 metrin radan. Alun 100 metriä kisamaisesti kolmella äijällä ilmaisuineen. Ihan kivasti meni. Itse täytyy vain lakata olettamasta asioita... :) Sadan metrin jälkeen otin pelkkiä löytymisiä suoralla palkalla, hyvin meni. Muutama pysähdys tuli keskilinjan jälkeen, näissä en saa itse hermoilla, vaan lähettää uudelleen ilman mitään nostatuksia. Kyllä noi stopit jäävät varmuuden kautta pois.

Ylöjärvellä otettiin noin 150 metriä hakuutusta. On se niin kiva, kun omistaa älykkään koiran.... Nyt täytyy laittaa maalimiehet etukulmiinkin kiertämällä, sillä näki ihan selvästi että toisessa etukulmassa Kurt tökkäsi nenänsä maahan ja pysähtyí kun sinne ei mennyt jälkeä ja oli siis tyhjä.... Muutenkin kun ollaa paljon treenattu vain kolmen porukalla niin Kurt tekee oletuksia, jos maalimiehiä on keskilinjalla tai maalimies tulee meidän perässä pois:=) Eli nyt täytyy vähän rikkoa nahkulin kaavoja, jotta olettamiset loppuvat. Mutta mielenkiintoista tämä todellakin on!!

Yleisesti ottaen Kurt-sanin mielentila on hyvä haussa, etenee hyvällä temmolla ja tekee hienoja pistoja. Jos tässä talven aikana ottaisi teemaksi kiintorullan opettamisen ja piilohässäkät, varsinkin jos tulee luminen talvi, joka olisi niiiiin iiihhaanaaaa!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti