torstai 9. toukokuuta 2013

Skogsvallarens Quick alias Kurt on uunituore haun KÄYTTÖVALIO!!!

Viidellä kisalla (kaikki ykköstuloksia) haun käyttövalioksi! Eli Kurt on nyt käyttövalio jäljeltä ja hausta sekä tottelevaisuusvalio, mun Nahkuli!!! Tottiksesta 91 pistettä, kiersi A-esteen (kapula lensi vinoon), muuten tykkäsin kovasti. Esineistä 30 pistettä ja hausta 168 pistettä. Yhteensä 289 pistettä ja luokkavoitto.

Samalla saatiin menolippu Palveluskoirien SM-kisoihin hausta. Nyt täytyy vain miettiä, että onko laji SM:ssä jälki vai haku, toivottavasti haku :)

Kiitos kaikille maalimiehille Suomesta ja Ruotsista, ilman teitä ei tätä olisi saavutettu! Iso kiitos myös Nietosvaaran Päiville kaikista lukuisista neuvoista minun haku-uran varrella!! Ja suuri kiitos kuuluu myös Mia Umaerus-Kempelle, jolta olen saanut paljon neuvoja ja hänen kanssaan työstettiin Kurt "valmiiksi" viime kesän Ruotsin leirillä!! Ja tietenkin minulla on ollut onni saada treenata hyvän hakuryhmän kanssa, kiitos kaikille nykyisille ja aikaisemmille ryhmämme jäsenille! Ja iso kiitos Mikalle kotitreeneistä ja venymisestä.... sekä kiitos KURT, mun luotettava työmyyrä!!

Nyt keskitytään etsintäkisoihin ja tokon SM-kisoihin kesän ajan ja syksyllä sitten toivottavasti olisi vuorossa Tampereen palveluskoirien SM-kisat hausta, jännää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti