lauantai 20. huhtikuuta 2019

EUKANUBA 50 vuotta laadukasta sekä tutkittua koiranruokaa!!


On mielenkiintoista seurata keskustelua ihmisten ravitsemuksesta ja siitä ketä suuri yleisö uskoo...? On julkkiksia, jotka puhuvat mm. karppauksen voimasta, on personal trainereitä jotka vannovat siihen ja tähän... Mikä on näiden oikea tietämys asiasta, perustuuko se omiin ja muutamien asiakkaiden kokemuksiin vai oikeasti tutkittuun tieteelliseen tietoon?

Kuka on oikeasti asiantuntija....? Meillä on kokemusasiantuntijoita, asiaa tutkineita yliopistotutkijoita, lääkäreitä sekä yksittäisiä henkilöitä, joilla kaikilla on kokemuksia sekä tietoa asioista. Usein yksittäiset henkilöt sekä julkkikset julistavat kokemuksiaan suureen ääneen somessa jne. Oikeiden asiantuntijoiden tietämys ei kuitenkaan usein tule tavallisen kansan tietoon.  
Itse luotan ravitsemusasioissa (ja monissa muissakin asioissa) ehdottomasti henkilöihin, joiden tietämys perustuu tieteelliseen koulutukseen, tieteellisiin tutkimuksiin sekä kokemuksiin. Ihmispuolella ravitsemussuositukset ovat se ohjenuora mitä kannattaa noudattaa pyrkiessään terveelliseen ravitsemukseen.

Koiranruokamarkinoilla meno on ainakin ihan yhtä villiä... Lähes yhdenkäden sormilla (vain) on laskettavissa ne koiranruokafirmat joiden tuotteita on kehitelty tieteellisesti tutkimalla ja joilla on laaduntarkkailu sekä takuu ruuissa. Suosittelen jokaisen perehtymään "oman" merkkinsä luotettavuuteen. Kriittisyys on tässäkin paikallaan! Itse olen syöttänyt laadukasta Eukanuba-koiranruokaa vuodesta 1997 ja olen edelleen erittäin tyytyväinen. Eukanuballa tuotekehittelystä vastaavat suurelta osalta ruokintaan perehtyneet eläinlääkärit. Tässä linkki Eukanuban pitkäikäistutkimuksen tiivistelmään (kaikki kirjoittajat ovat eläinlääkäreitä). Te olette vastuussa siitä, mitä koiranne syövät ja kuinka hyvin ravitsemus tukee koiranne hyvinvointia!! Tehkää vastuullisia sekä järkeen perustuvia valintoja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti