tiistai 28. heinäkuuta 2009

Leireilyä ja oppeja på svenska!

Torstaina lähdin kouluttamaan Hiidenhelmeen hakua to-su. Torstaiaamuna otin Kurt-sanille 3 maalimiestä, ensimmäinen pakona ja loput näyttäytyvinä. Kurt ei lainkaan ahdistunut maalimiehistä, oli oikein pätevä! Tästä lähdin ajamaan Nuuksioon treenaamaan Inki ja Roland Sjöstenien kanssa. Paikalle tuli myös Nietosvaaran Päivi ja täydennystä meidän omasta treeniryhmästä. Oltiin maalimiehinä Sjöstenien koiralle, jotta hän sai treenit koiralleen. Samalla he neuvoivat meitäkin. Oli antoisaa! Kurt-sanille kokeiltiin maalimiehen viemistä mielikuvana ja tämä toimii! Treenien jälkeen tarinoitiin porukalla, oli mukavaa, kiitos osallisille!

Pe-su treenasin ja koulutin hakua kerran päivässä. Ja jatkoin Sjöstenien neuvojen toteuttamista. Kurt meni loistavasti, oli tosi innokas, ei välittänyt piiloista ja tykkäsi hommasta, eikä ahdistunut yhtään maalimiehistä!!!! Eli Kurt-sanille vietiin maalimiehet mielikuvina joka kerta ja hyvin meni ilman hajuvanoja suoraan maalimiehille! Eli nyt on Kurt hakuillut kokonaista 30 kertaa.

Tein jäljet 26.-28. kunnolliselle heinäpellolle, jonka pohja oli aikas kuiva. Jälkien pituus noin 200 askelta. Ensimmäisessä jäljessä kanta- ja kärkinamit joka askeleella, hyvin. Tokassa ja vikassa jäljessä oli puolivälissä muutamia kanta- tai kärkinameja jätetty pois. Jäljesti silti hyvin. Taitava penne! Kurt oli vain joka jäljellä aikas väsy, mutta seuraavassa sessiossa täytyy jäljestää virkulla koiralla :)

Jontte Eklöf oli kouluttamassa tokoa leirillä. Kuuntelin hänen puheitaan ja katselin koulutusta. Oli aikas antoisaa. Sain vinkkejä vietin laskuun ja nostoon, varsinkin vietin lasku on asia jossa tarvitsen oppeja! Mutta nämä vinkit varmasti ovat bc:lle sopivia. Katsottiin vähän Kurt-sanin leikkiä Jonten ja Sadun kanssa ja sain tosi hyviä vinkkejä!! Eiköhän mysteeriöboxi ala avautua pikkuhiljaa.

Mukavat koulutukset ja leirielämä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti