keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Tottistelua ja EI-sanan opettelua!

Illalla treenattiin ensin EI-sanaa. Laitoin namikupin Kurt-sanin eteen ja kun penne oli menossa sanoin tiukasti EI, uskoi!! Sitten kehuja kovasti. Tätä toistin muutaman kerran ja myös yhden kerran lelulla, hyvin uskoo :)

Sitten naksuttelin peruuttamista seinän vieressä, hyvin. Kyllä tuo penne oppii uskomattoman nopsasti. Samalla otettiin vähän sivulletuloja ja seuraamista, ok. Lopuksi vielä lelun tuontia Sarin käteen ja tulihan se käteenkin asti muutaman kerran, eli eiköhän tämäkin ala sujua, kunhan vain treenataan!

Olipas kivat pikkuiltatreenit!

2 kommenttia:

  1. Hyvä, hyvä. Muista kolme tärkeää: Nimi, EI ja LUOKSETULO. Näiden pitää toimia ennenkuin Kurt pääsee paimentamaan. Luoksetulon pitää siis toimia silloinkin, kun Kurtilla on mielenkiintoista tekemistä.

    Iita tuo mulle käteen tavaroita. Samalla se puree mua, kun se iskee tavarat voimalla mun käteen. Kun innostuu lisää, tulee myös tassut kynnet ojossa. Kiva olla purtu ja raavittu, kun vaan treenaa tavaran antamista käteen. ;)

    VastaaPoista
  2. Mä olen yrittänyt edellämainittuja treenata... Nimen osaa, Ei-toimii (toisinaan) ja luoksetulo toimii (jos ei ole ahdistunut...). Eli treeniä lissää :) Mä kyllä odotan kovasti paimennukseen pääsyä, jos Kurtsaleesta kuoriutuu oikea lammaskoira...

    Iita kuulostaa kyllä kanssa vähän vinksahtaneelta :)

    VastaaPoista