sunnuntai 9. syyskuuta 2012

11.-12.8.2012 PK SM-kisat!

Nyt ovat ensimmäiset palveluskoirien SM-kisat Nahkulin kanssa takana!! Hieno kokemus oli ja niin lähellä täydellistä onnistumista :)

Tottelevaisuudesta saatiin jälkikoirien toiseksi parhaat pisteet 93,5p. Kurt oli hyvässä mielentilassa ja suoritus tuntui ja näytti erittäin hyvältä. Seppo Hursti aloitti arvostelun seuraavasti: "koiran ja ohjaajan suhde on erinomainen" tämä tuntui erittäin hyvältä!! Nyt tiedän, että Kurt kestää arvokisojen häiriöt ja "paineet".

Jäljellä jana onnistui nappiin ja jäljestäminen sujui hienosti. Jälki oli sopivan vaativa, oli erilaisia alustoja jne. 5 keppiä nousi hienosti, mutta harmittavasti viimeinen keppi jäi löytymättä. Viimeinen keppi oli juuri ennen tietä ja Kurt jäljesti tiellä ja tietä pitkin jäljentekijän luokse... Yritimme keppiä etsiskellä, mutta emme sitä ehtineet löytää... Mutta muuten Kurt jäljesti todella hienosti!!

Sitten vielä esineruutuun, josta nousi kolmella pistolla 3 esinettä. Esineruutu oli kyllä aikas helppo, mutta tästä jäi hyvä fiilis meille molemmille. Loppusijoitus oli yhdeksäs ja pisteitä kertyi 260,5. Tavoitteena itselläni olikin päästä 10 parhaan joukkoon ja tämä toteutui. Toki, myönnettävä on, että viimeisen kepin löytymättömyys vähän harmitti :) Mutta oli se monella muullakin niin lähellä...

Ensi vuonna SM:ssä lajimme on todennäköisesti haku.

Kuva: J.Wirzenius

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti