sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kurt-San haun PIIRINMESTARI vm.2012

Zorron kisauran aikana emme koskaan voittaneet haun piirinmestaruutta, aina meni joku pieleen...
Mutta nyt Kurt teki sen!!!! Tuntuu edelleen aikas makealta ;)

Hausta saimme 165p. Tuomarin mielestä kehuin koiraa liikaa, no täytyy siis vähentää höpöttelyä :) ja viimeisellä ilmaisulla ennakoi sivulle siirtymistä. Mutta itse olen todella tyytyväinen. Työskentely oli juuri sellaista kuin sen olla pitää!! Syvät pistot, joilta aina kääntyminen eteenpäin, itsenäinen poistulo sopivankokoisilta pistoilta ja toimivat ilmaisut. Taitaa Nahkulista tulla kuin tullakin hakukoira...

Esineruudussa Kurt nosti kaksi esinettä kahdella pistolla, mutta viimeisen esineen merkkasi kaksi kertaa, mutta ei vaan malttanut jäädä tarkentamaan tai jotain, mene ja tiedä. Pisteitä 22.

Tottelevaisuudesta saatiin 96 pistettä. Seuraamisessa L:ssä vähän keskittymättömyyttä ja noutojen luovutukset saisivat olla nopsemmat. Mutta ihan hieno tottelevaisuussuoritus Nahkulilta. Pisteitä kokonaisuudessa 283 ja Piirinmestaruuskultaa, jippii!!!!!! Tavesille meni muuten palkintosijat, onnea Pinja ja Marjo!

Kiitos meidän loistava sekä huisin noheva hakuryhmä sekä kaikki leireillä maalimiehinä olleet, teidän panos on ollut merkittävä!!

Nyt enää yhtä puuttuu haun KVA-arvosta, toivottavasti keväällä voidaan jälleen pitää KVA-bileet!!

Kuva: J.Kempe

1 kommentti:

  1. Onnea todella taitavalle parille, olette tänä vuonna tehneet ihan mielettömiä suorituksia lajissa kuin lajissa, pk-tottis kerta toisensa jälkeen huippupisteissä, joten mahtavuutta!!
    terkuin Heidi

    VastaaPoista