tiistai 11. elokuuta 2015

Vihdoinkin päästiin palkintopallille!!!

Viikonloppuna oli vuorossa meidän kauden päätapahtuma eli Palveluskoirien SM-kilpailut Vantaalla. Tapansa mukaan sää oli helteinen... Kisajärjestelyt pelasivat loistavasti ja oli ilo kilpailla jälleen kerran Suomen parhaiden kanssa. Tänä vuonna meillä oli paljon onnistumisia ja myöskin vähän epäonnea. Täydet pisteet saatiin jäljeltä, pudotetusta esineestä sekä pienesineen etsinnästä. Esineruudusta nousi vain yksi esine... tätä täytyy ilmiselvästi treenata AJATUKSELLA, taitaa olla, että Kurtia kiinnostaa ruudussa turhan paljon jäljet, eli esineiden painoarvota tulee KASVATTAA!! Hausta 66/70, alue oli värikuula-alueella, joka oli hieman erilainen kuin mihin ollaan totuttu... Hauska kokemus tämäkin. Tottelevaisuudessa pieniä virheitä siellä ja täällä, mutta mielentila meillä molemmilla oli hyvä!! Tottiksesta 88/100. Yhteensä 269 pistettä ja KOLMAS SIJA!!!!!

Me olemme niin ansainneet tämän. Kurtin kanssa on kuljettu melko opettavainen matka. Koira, joka nuorena pelkäsi ihmisiä ja muita koiria melkoisesti työskentelee nyt innokkaasti hakumetsässä ja tottelevaisuuskentällä!!! Tässä olen todellakin havainnut positiviisen vahvistamisen sekä positiivisten kokemusten voiman.

Hienoa on myöskin se, että olen onnistunut kouluttamaan kaksi koiraa SM-mitalistiksi. Tuntuu niin hyvältä.

Kiitos kaunis treenikavereille ja teille, jotka olette koulutuksissa olleet Kurtin maalimiehiä, ilman teitä tämä ei olisi onnistunut!! Erityiskiitos Minnoille treeniavusta ja henkisestä tuesta, olette tärkeitä!!

Kiitos Eukanuballe laadukkaasta ruuasta, jonka avulla rankat treenit ja kisapäivät sujuvat energisesti!!


2 kommenttia:

  1. Onnittelinkin Facebookissa mutta taisi mennä jonnekin muut-kansioon :)
    Eli ONNEA!

    - Pia ja Martti

    VastaaPoista