perjantai 16. maaliskuuta 2012

Elä hetkessä ja keskity!!

Olen tässä jälleen pohtinut koirankoulutuksen syvintä olemusta...

Jotta treenaaminen olisi tehokasta tulee kouluttamisen aikana keskittyä VAIN koiraan ja itseensä!! Silloin ei mietitä tulevaisuutta (esim. tämä liike ei koskaan valmistu) tai menneisyyttä (esim. tämä ei ole koskaan aikaisemminkaan onnistunut). Sillä kaikki em. ajattelu on pois tästä hetkestä ja treenin onnistumisesta! Nämä ajatukset voivat myös luoda ikäviä tunteita ja myöskin ehkäistä onnistumista, olemmehan tavallaan mielemme vankeja.

Eli elä hetkessä ja keskity tekemiseen 100 prosenttisesti, ole siis läsnä!! Tämä ei ole helppoa ainakaan minulle, joka olen luonteeltani melko kärsimätön :), mutta yritän kehittyä tämän suhteen. Tavoitteena kun on itselläni tulla aina vain paremmaksi koiran kouluttajaksi!!!

Ajattelen jo kauhunsekaisin tuntein tulevaa kesän kanakurssia, jossa saattaapi jälleen ranteet aukeilla... :) Mutta onneksi tässä on aikaa yrittää parantaa omaa hetkessä elämisen taitoa... Pyydän jo anteeksi Piia....:D

1 kommentti:

  1. Jep jep. Onneksi me ollaan molemmat yhtä possuja... Marika jo eilen huokas, että ihanaa jos te kaksi voitte taas olla pareja kanakurssilla... ;)

    VastaaPoista