perjantai 21. toukokuuta 2010

Haku nro 71 ja jälki nro 26

No joo... aina sitä vaan onnistuu tekemään epähuomiossaan virheitä, joilla saa koiransa epävarmaksi. Eilen tuli sitten hinkattua 250 metriä hakuutusta. Kokonaisuutena se meni hyvin, mutta muutama pysähtyminen tuli ja näitä ei saisi tulla. Tosin nyt pysähteli aina toiselle puolelle ja Kurt-sanilla on kyllä "ikävä" taipumus arvottaa maalimiehiä ja Jari oli niin superihku, että Kurt sitten olisi vain Jarin tykö mennyt :=) Mutta kyllä pysähtelyn takana on varmastikin epävarmuuttakin. Nyt täytyy tehdä muutama helppo treeni, jolla saan keskilinjatyöskentelyn kuntoon. Kyllä siitä sitten päästään nopeasti jälleen eteenpäin, kun perusmotivaatio ja tekniikka on taustalla kuitenkin hallussa.

Lopuksi vielä janatreeni, eteni hienosti suoraan, mutta ajoi jäljen yli. Sitten otti takajäljen ja lopulta onnistui nostamaan oikean jäljen, mutta en joutunut auttamaan ja se ihana keppi löytyi kuitenkin :=)

Päivällä tokottelin kaikkien kanssa. Rupsu treenasi seuraamisessa hieman taaempaa asentoa (ikuisuusprojekti...) ja ihan hyvin meni. Idarissa samaa, ok. Sitten luoksetulon seisomisen treeniä, nyt pysähtyy hyvin!! Otin muutaman vinon noudon ja lopuksi kakeissa tekniikkatreeniä. Kurt otti luoksetuloa eteenasti, hyvin!! On vauhtia ja alkaa hoksaamaan liikkeen kokonaisuutena. Noutoa myös kokonaisenakin, sekä eri osia vahvistaen, hyvin!!! Zorro sai kanssa vähän noutaa ja seurata, pappa oli tyytyväinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti