keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Keskiviikon kotipihatottistelut!

Treenailin omassa pihassa ja hyvin meni kaikilla!

Kurt aloitti luoksetulolla ja noudolla. Näitä sitten säädettiin ja vähän katselin, että mikä palkkaamistapa ja millä palkalla toimii parhaiten. Eli luoksetulossa joko palkkaan alkuvauhdista lentävällä frisbeellä tai sitten otan eteen asti, jossa ensin kehun kunnolla ja sitten vasta frisbee lentää. Ja olen tarkkana, että en liiku ennen naksusanaa, näin ei tule aijaamista... Noudossa sama juttu ja palkkana täytyy olla frisbee.

Seuraamisessa huomasin jälleen alku"virittelyn" tärkeyden eli täytyy olla yhteys ennen aloittamista, mutta kun tämä jälleen tuli havaittua, niin seuraaminen oli oikein kivaa. Jääviä otin järkevästi sekaisin ja TOIMII!!! Kiitos Piia jälleen! Lopuksi hyppyä ja kas kummaa Kurt hyppäsi hienosti metrisen esteen yli ja jäi vielä ilmaa väliin. Tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun otettiin metristä hyppyä. 90 senttiseen törmäsi, mutta hienosti hyppäsi uudestaan ja nyt tajusi ojentaa jalkoja vähän enemmän :=)

Rupsu aloitti kisamaisella luoksetulolla, nyt oli hyvä, sitten hyppynoutokin kisamaisesti, hieno. Lopuksi kakeissa seisominen ja tästä superpalkka. Sitten seuraamista, huah... Nyt kokeilin pallon pudottamista kainalosta, ehkä toimii. Katsotaan nyt eli Rupsu on vähän liian edessä.

Zorrokin kävi lopuksi vähän höntsäämässä. Meillä kaikilla oli mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti